Szalonnás szelet
4 fő részére
Nehézség:
közepes
hozzávalók
- 60 dkg borjúcomb
- szalonna
- sajt
- 15 dkg csiperke gomba
- liszt
- kevés pirospaprika
- csontlé vagy víz
- 1 dl tejföl
Elkészítés
A borjúcomb szeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk. Mindegyik szeletre vékony szeletre vágott szalonnát rakunk, majd megszórjuk reszelt sajttal. Összegöngyöljük a szeleteket, megkötjük cérnával. Kis olajon és kevés vízzel megpároljuk. Mikor már majdnem kész, az apróra vágott csiperkegombát is hozzáadjuk. Kivesszük a húst, majd a gombát meghintjük a liszttel, majd megszórjuk pirospaprikával, feleresztjük csontlével vagy vízzel. A húsról levesszük a cérnát, a mártást összekeverjük a tejföllel, majd ráöntjük a húsra.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.